Alarm, sikkerhet og varme

Måltilpassede beskyttelsesgitter brukes for å hindre innbrudd og monteres på innsiden, for eksempel ved glasspartiene i bakdørene. Våre beskyttelsesgitter er svært enkle å montere, og gir god sikt til tross for funksjonen. Alarm er en annen tyverisikring som forebygger innbrudd i transportbilen din. Vi arbeider med markedets beste produkter. For å kunne garantere alarmens funksjon, selger vi kun alarmer sammen med montering i et av våre verksteder. Når uhellet er ute eller hvis noe skjer i transportbilen, er det viktig å gardere seg mot brann, med for eksempel et brannslukningsapparat. Alle våre brannslukningsapparater er ABC-godkjente. Øyedusj og førstehjelpsutstyr er andre produkter du alltid bør ha med deg, tilgjengelig og trygt. Alkolås er et annet tilbehør innen alarm og sikkerhet. Vi arbeider kun med markedets beste og mest pålitelige alkolås, som er et viktig tilbehør for å redusere antall trafikkulykker. Finner du ikke det du leter etter, hjelper vi deg med å finne riktige produkter og tilpasninger for akkurat dine behov.
Sikkerhetslås til transportbiler, varebiler og andre arbeidskjøretøy. Priseksempel 2574 NOK

Sikkerhetslås

Gjør kjøretøyet innbruddssikkert med sikkerhetslås.
Vis 10 produkter i kategorien
Førstehjelpsutstyr og brannslukningsapparat til arbeidsbiler. Priseksempel 162 NOK

Førstehjelp og brannslukningsapparater

Uunnværlig når uhellet er ute. Vær forutseende og ha disse produktene tilgjengelige.
Vis 7 produkter i kategorien

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland, Sveits, Belgia, Spania, Portugal, Luxembourg og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?