Stiger

Stiger til bakdører, fremstilt i rustfritt stål eller aluminium. Vi har både modelltilpassede stiger og universalstiger.

Stige til Bakdør Universal 1100mm

Stige til Bakdør Universal 1100mm
2 940 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Stige til Bakdør Universal 1500MM

Stige til Bakdør Universal 1500mm
3 207 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Stige til Bakdør Universal 1300MM

Stige til Bakdør Universal 1300mm
3 073 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland, Sveits, Belgia, Spania, Portugal, Luxembourg og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?