Frontbøyler

Frontbøylene våre er modelltilpasset for hver bilmodell, og monteres enkelt på bilen. En frontbøyle løfter inntrykket av bilens front og gjør helt enkelt bilen penere – og du kan enkelt montere ekstralys eller en LED-rampe på den for bedre sikt i mørket. Den beskytter også fronten mot støt. Vi legger stor vekt på kvalitet, og bøylene våre er alltid rustfrie, noe som sikrer at bøylens utseende bevares selv når du kjører i snø og regn. De er også høyglanspolert for et best mulig utseende. Siderør, eller sidestep, som det også kalles, gir enklere ut- og innstigning i pickuper og lignende. Dessuten får bilen et heftigere utseende, og dørtersklene beskyttes. De finnes i ulike størrelser avhengig av kjøretøytype. Siderørene beskytter også mot en del støt, er rustfrie og høyglanspolert for et best mulig utseende.

EU godkjent frontbøyle Boxer, Ducato & Jumper 2014-.

EU godkjent frontbøyle med 63mm rør Boxer, Ducato & Jumper 2014-.
6 401 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Taklysbøyle foran som passer til Transit, Sprinter, Movano, Boxer, Master.

Taklysbøyle foran for ekstralys eller LED-rampe.
4 811 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Frontbøyle høy (Ikke godkjent ved kontroll).

Rustfri frontbøyle i 60 mm rør, med plass for tre ekstralys. (Ikke godkjent ved kontroll).
5 841 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Frontbøyle EU Svart Boxer, Ducato og Jumper 2014-.

EU-godkjent svartlakkert frontbøyle i 63 mm rør.
7 862 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Taklysbøyle for montering bak med LED arbeidslys som passer til Ducato, Boxer og Jumper.

Lampeholder for montering bak på taket med to 18 watts arbeidslys.
6 402 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Frontbøyle svartlakkert (Ikke EU-godkjent)

Sortlakkert frontbøyle i 60 mm rør
7 301 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland, Sveits, Belgia, Spania, Portugal, Luxembourg og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?