Takstativ

Våre takstativ er tilpasset alle varebiler som ikke har rails. Men Work System har også løsninger på takstativ for rails til nyttekjøretøy. Våre takstativ åpner for mange ulike typer oppbevaringsalternativ. I vårt sortiment finnes lasteruller som kombinert med takstativ og lastebøyler er et bra hjelpemiddel når man skal laste/losse materiell som er uhåndterlig. Finner du ikke det du leter etter, så ta kontakt og vi finner riktige produkter og tilpasninger som passer nettopp dine behov.

Takstativ 2 stk Caddy & Caddy Maxi

Takstativ 2 stk Caddy & Caddy Maxi
2 438 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Takstativ 2 stk 1500MM til Transporter T5/T6

Takstativ 2 stk 1500MM til VW Transporter T5/T6
2 568 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Takstativ 2stk Crafter & Sprinter

2stk Takstativ til Crafter & Sprinter
2 665 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Takstativ for rails

Takrailssats 1350mm lange rør.
3 630 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Takstativ fot for rails

Takrailssats 1500mm lange rør.
3 641 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Takstativ for rails

Takrailssats 1200mm långa rör.
3 713 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.