Førermiljø

Tilgang til ditt digitale kontor er viktig ute i felten. Holder for nettbrett, bærbare PC-er og mobiltelefon er gode og konkrete eksempler på typisk tilbehør i kategorien Førermiljø. En elektronisk kjørebok gir deg full kontroll på kjøringen. Ryggekameraer og parkeringssensorer er også et godt hjelpemiddel for kjøringen. Vi selger også biltrekk til de fleste bilmerker. Finner du ikke det du leter etter, hjelper vi deg med å finne riktige produkter og tilpasninger for akkurat dine behov.
Holder for telefon, nettbrett og datamaskin til din arbeidsbil eller personbil. Priseksempel 212 NOK

Mobilholdere og stativ

Holder og stativ for mobil, nettbrett og datamaskin til arbeidsbilen din.
Vis 18 produkter i kategorien
Vis 8 produkter i kategorien

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland, Sveits, Belgia, Spania, Portugal, Luxembourg og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?