Sett

Investerer du i en beskyttelsesbekledning fra første dag, kan du være trygg på en minimal slitasje, og bilen er som ny innvendig selv etter mange års bruk.

Kledning vegger og gulv Caddy L1 Dobbeldørr

Kledning komplett til gulv, vegger og tak
6 306 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Kledning vegger og gulv Caddy L1

Kledning komplett til gulv, vegger og tak
6 949 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Kledning vegger og gulv Caddy L2

Kledning komplett til Caddy L2
8 259 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Kledning vegger og gulv Caddy L2 Dobbeldørr

Kledning komplett til gulv og vegger.
8 352 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.