Rotorlys

Rotorlys og roterende varsellys er nødvendig når man vil gjøre medtrafikanter eller andre oppmerksomme på at arbeid pågår. Våre varsellys og blinklys er nøye testet og utvalgt for å sikre høy kvalitet. Finner du ikke det du leter etter, hjelper vi deg med å finne riktige produkter og tilpasninger for akkurat dine behov.

Rotorlys B16 LED

Rotorlys LED blitslys, RC65 og IP65-klassifisert.
1 467 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

SlimLine Beacon LED

Rotorlys LED blitslys, RC65 og IP65-klassifisert.
898 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Rotorlys B16 LED magnet

Rotorlys LED blitslys, RC65 og IP65-klassifisert med magnetfeste.
1 724 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Rotorlys LedFlex Klasse 2

Rotorlys LedFlex blitslys, klasse 2-godkjent.
3 266 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Rotorlys B14 LED stangmontering

Rotorlys LED blitslys, RC65 og IP65-klassifisert for stangmontering
1 287 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland, Sveits, Belgia, Spania, Portugal, Luxembourg og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?