Velg en annen kategori

Rekkverk 175cm

Art. nr.953-ROLL5

Rekkverk som kan monteres på alle typer av rails som har rails som består av runde rør. Det er veldig enkelt at motere og demontere, perfekt for de som vill ha mange bruksmuligheter på sin pickup.
Passer perfekt med Worksystem´s Rolltop siderails, og på disse kan man montere eksempelvis sykkelstativer eller takboks.

Totalmål

1750mm
70mm
20mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

0.0kg
45min
1 Dag
12mnd
X
4 259 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.