Velg en annen kategori

Takskilt dobbeltsidig 1500mm

Art. nr.80-150-99-DS-4L8H

Informasjon og bestemmelser: Våre takskilt med budskap er først og fremst til for å advare trafikanter og for en sikrere hverdag for personal.
Med våre lavtbygde skilt minskes luftmotstanden og dermed også drivstoff forbruket.
Den lavtbygde profilen gir også et diskret utseende på bilen, sammenlignet med tradisjonelle skilter. Ett annet fokus har vært på områdene installasjon og elektronikk. Vi har valgt og ha styreboksen innvendig i bilen for å være værbeskyttet, og kun en ledning som enkelt kan føres på trange plasser. Installasjonen på taket er også veldig enkel, da takstativ og føtter følger med, samt at skiltet er justerbart i lengderetningen for å passe bilens fixpoints. Her er det viktig at vi vet bilmodell og om bilen har rails montert.
Takskiltets mål og vekt: Bredde: skiltbredde: 1500mm, minste byggehøyde fra taket: 175mm inkl L8H lys, 140mm ekskl L8H lys. Bygghøyde fra takstativ: 80 mm inkl L8H lys, 45mm eksl L8H lys. Høyde med skilt oppslått: 1150mm fra taket, 1040mm fra overkant på takstativ. Lengde mellom takføtter: Justerbart mellom 630-1050mm i lengderetningen til bilen.
Forbruk: Sikring av elektronikk maks 20A Kapasitet ekstra utgang: 12A Forbruk Skilt och L8H lys 12A Start strømmotor 10A

Totalmål

630mm
1150mm
1500mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

27.9kg
240min
1 Dag
24mnd
X
34 744 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.