Velg en annen kategori

FS-Hurts 1050x507,5x490mm Mod3 3 stk. 140 Skuffer.

Art. nr.D49-105-51-49-M3

Optimalisere dine lagringsmuligheter i bilen med en FS-Hurts. Takket være de lange uttrekkbare skuffene får man god oversikt over materialer og verktøy, samtidig som det ligger trygt og skjult i bilen.

Denne FS-Hurts kan plasseres på valgfri plass i bilen & består av 3 stk. skuffer, en verktøytavle på siden av hurtsen, samt en skive på toppen for øket laste - & lagringsmuligheter.

Denne FS-Hurts består av 3 stk. skuffer som man kan plassere på valgfri plass i bilen.
Alle skuffene har en lastehøyde på 130mm, 1035mm i lastelengde & 395mm i lastebredde.
I hver skuff kan man laste maksimalt 65kg i jevn vekt.

FS-Hurts

Work Systems FS-Hurts är en flexibel lådlösning som kan placeras & konfigureras till just dina behov. Vi monterar eller levererar skräddarsydda lösningar för just din arbetsbil.
Vi erbjuder marknadens bästa priser med 36 månaders garanti på alla våra dubbelgolv. Till överskivan använder vi halksäkert Wira golv i stark björkplywood.
Till lådorna använder vi våra stabila teleskåpskenor som ger en mjuk öppning och stängning samt ger 100% utdragsmöjlighet.
Det finns även möjlighet att komplettera FS-Hurtsen i efterhand med andra inredningar eller tillbehör som avdelare som ger möjlighet att hålla enkel ordningar i lådorna och gummimattor som minskar vibrationer.
Ring eller besök oss för ett skräddarsytt dubbelgolv efter dina önskemål.

Totalmål

1050mm
490mm
507mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

42.7kg
147.5min
14 dager
36mnd
X
10 809 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.