Velg en annen kategori

Dobbeltgulv H:342mm 3-skuffer

Art. nr.D34-BP-L1H1-Y08-H-L3-PRF

Optimaliser dine lagringsmuligheter i bilen med et dobbeltgulv. Takket være de lange uttrekkbare skuffer får man god oversikt over materialer og verktøy, samtidig som det ligger trygt og skjult i bilen. Dette dobbeltgulvet består av 3 skuffer, hvorav to betjenes fra bakdøren og en fra sidedøren.

Dette dobbeltgulvet består av 3 skuffer, hvorav to betjenes fra bakdøren og en fra sidedøren.
Lasthøyden i alle skuffene er 270 mm.
Lastlengden er 1035mm for skuffene bakover mens skuffen i sidedør har 1210 mm lastlengde.
Lastbredden i de bakre skuffene er 570 mm og 395 mm, skuffen i sidedøren har 310 mm lastbredde.

Det er to alternativer til hvordan man monterer dette dobbeltgulvet.
Enten velger man en universal monteringspose som inneholder vinkler som festes til gulv osv., eller man velger et undergulv for raskere og mer effektiv montering. Skiven skrus delvis fast i lastekroker. Velg en monteringsmetode i neste vindu.

Dobbelgulv

Work Systems dobbeltgulv er utformet for å passe perfekt, vi monterer eller leverer skreddersydde løsninger for akkurat din arbeidsbil.
Vi tilbyr markedets beste priser med 36 mnd garanti på alle våre dobbeltgulv, og vi bruker et sklisikkert Wira gulv i sterkt bjørk kryssfiner.
Til skuffene under dobbeltgulvet bruker vi våre stabile teleskopskinner som gir en myk åpne og lukke funksjon i tillegg til 100 % utdragningsmulighet. Lastvekten (jevn vekt) er 69 kg per skuff.
Det er også mulig å komplettere våre dobbeltgulv i ettertid med andre innredninger eller tilbehør, som f eks inndelere som gir mulighet til å enkelt holde orden i skuffene og/eller gummimatter som minsker støy og vibrasjoner.

Totalmål

0mm
342mm
0mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

74.8kg
134.8min
3 dager
36mnd
X
15 228 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.