Velg en annen kategori

Lasterampe Bredde 90 cm Lengde 225 cm Høyde 120 cm sammenslått

Art. nr.932-B90-L238-H131

Den suverene sklisikringen gjør inn- og utlasting lettere og tryggere. Rampen felles enkelt ut med hjelp av gassfjærdemper. Rampen monteres fast, men er lett å demontere når man ikke trenger den. Lasterampen har ikke sidekanter, som gjør det mulig å laste ting som er bredere en rampen.

Totalmål

2380mm
1310mm
900mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

40.0kg
90min
14 dager
24mnd
X
25 825 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.