Velg en annen kategori
Støtfangerbeskyttelse i dørkaluminium Vito 2014-

Støtfangerbeskyttelse i dørkaluminium Vito 2014-

Art. nr.931-VITO-Y14-SS

Praktisk støtfangerbeskyttelse i dørkaluminium som beskytter bakstøtfangeren. Sterk, og lett-montert.
Alle bakstøtfangerbeskyttelser må spesialbestilles til hver enkelt modell.
Monteres på to minutter med dobbeltsidig 3M tape.
Beskyttelsen er korrosjonsbestandig og tåler vask.
Passer til Mercedes Vito 2014-

METEC

METEC, vår leverandør, er Europas ledende produsent av rustfritt stål tilbehør til kjøretøy med fokus på nordisk design.

Totalmål

1300mm
115mm
13mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

1.3kg
15min
1 Dag
36mnd
X
971 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.