Velg en annen kategori

Fottrinn slepekrok

Art. nr.931-RKS-1700

En veldig praktisk detalj å montere i de originale boltene på trekkkroken, og som gjør det enkelt å komme inn i bilen,
perfekt for f.eks. håndverkere og bud vogner.
Fottrinn som du monterer på bilens bøyler ved hjelp av eksisterende bolter for slepestangen (1700mm).

METEC

METEC, vår leverandør, er Europas ledende produsent av rustfritt stål tilbehør til kjøretøy med fokus på nordisk design.

Totalmål

1700mm
0mm
0mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

20.1kg
40min
1 Dag
36mnd
X
3 499 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.