Stige rustfri

Art. nr:931-EJP-Y17-STE

Stige til bakdør - tilpasset Expert, Jumpy og Proace fra 2017
2 918 NOK
Eks. 25 % moms

Størrelse

Lengde: 0 mm
Høyde: 0 mm
Bredde: 0 mm
Vekt: 7.7 kg

Informasjon

Monteringstid: 100 min
Leveringstid: 10 dager
Garanti: 36 mnd
X
Legg til
Produktinformasjon
Rustfri stige med skli-beskyttelse - perfekt for det skandinaviske klimaet.

Denne stigen er unikt modellert for Expert, Jumpy og ProAce 2017 - og følger bilens linjer pent. Monteringsdetaljene er nøye designet for Expert, Jumpy og ProAce for å få en så sikker montering og enkel montering som mulig.

METEC
METEC, vår leverandør, er Europas ledende produsent av rustfritt stål tilbehør til kjøretøy med fokus på nordisk design.

Stige rustfri

Stige til bakdør - tilpasset Expert, Jumpy og Proace fra 2017
2 918 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Stige til Bakdør Universal 1100mm

Stige til Bakdør Universal 1100mm
2 954 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Stige til Bakdør Universal 1300MM

Stige til Bakdør Universal 1300mm
3 093 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Stige til Bakdør Universal 1500MM

Stige til Bakdør Universal 1500mm
3 232 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.