Velg en annen kategori

Skiltplatefeste 3 lykter

Art. nr.930-NSF-3L

Skiltplatefeste universal for tre ekstralys. Lager for montering bak registreringsskiltet. Passer de aller fleste biler der skiltet ikke er for kraftig forsenket, eller støtfangeren ikke stikker ut over skiltet. Sorteloksert.

Festeører 50 mm lange
Bredde 510 mm
Høyde 87 mm
Avstand mellom festehull 235 mm

Totalmål

510mm
87mm
10mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

1.3kg
30min
1 Dag
12mnd
X
360 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.