Velg en annen kategori

Skiltplatefeste 2 lykter

Art. nr.930-NSF-2L

Skiltplatefeste universal med ekstra lange festeører for 2 ekstralys. Laget for montering bak registreringsskiltet. Passer til biler der skiltet sitter litt forsenket, eller der støtfangeren sitter litt ut over skiltet. Sorteloksert.

Festeører 75 mm lange
Bredde 490 mm
Høyde 87 mm
Avstand mellom festehull 310 mm

Totalmål

490mm
87mm
10mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

1.2kg
30min
1 day
12mnd
X
475 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.