Velg en annen kategori

Tørkerullholder M1

Art. nr.926-PT-PR

Tørkerullholderen er en allsidig og kompakt løsning for arbeidsbilen. Holderen er utformet smart med rask automatisk utmating. Designet er i pen blank plast, med sort gjennomsiktig plast ved utmatingen for å tydelig vise hvor mye papir som er igjen.

Totalmål

170mm
315mm
170mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

0.8kg
10min
1
12mnd
X
297 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.