Velg en annen kategori

Skrustikkefeste plant

Art. nr.64-95-15-06

Stabilt og plant skrustikkestativ som er perfekt for arbeidsbilen. Kan enkelt dras ut og forlenge stativet for ergonomisk arbeidsstilling. Selges med 2 forskjellige skrustikker, 100mm og 120mm. Spesifikasjon: Justerbart stativ i stålplater oransjelakkert.

Totalmål

950mm
55mm
150mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

6.5kg
90min
1 Dag
36mnd
X
2 196 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.