Velg en annen kategori

Søkelys 12 W fjernstyrt opp til 50 m

Art. nr.921-H20-D17

Informasjon:
Benytter H1 lyspære
Kan roteres horisontalt 360° uten stopp, og ca 260° vertikalt med stopp nedover.
Lyset styres av to motorer.
Fjernkontrollen benytter en godkjent frekvens 433,92 MHz. Fjernkontrollen har en rekkevidde på ca 50 meter. Leveres i 12 og 24 volts versjon. E, e og CE merket. Planmontering. 194 x Ø 165 mm

Totalmål

165mm
194mm
165mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

0.0kg
180min
6 dager
12mnd
X
8 578 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.