Velg en annen kategori

1 stk LEDstripe 50 cm

Art. nr.921-L50-B1-H1-A1

Belys arbeidsbilen innvendig med våre glatte LED-striper. Velg 1-3 avhengig av bilens størrelse. Pass på at det ikke er noe problem å finne akkurat det du leter etter i kjøretøyet ditt. Montering er enkelt med dobbeltsidig tape på LED-stipen. Spesifikasjon: IP68-klassifisert distribusjonsvinkel på 120 ° Lav forbruk 60 dioder per meter

Totalmål

500mm
7mm
13mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

0.1kg
20min
1 Dag
36mnd
X
693 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.