En skikkelig kollisjonstest
Dette er vårt største sikkerhetsprosjekt gjennom tidene.

Roterende rotorlys B16 LED

Art. nr:83-H14-D13

Roterende varsellys LED, RC65 og IP65 vurdert.
1 526 NOK
Eks. 25 % moms

Størrelse

Lengde: 141 mm
Høyde: 75 mm
Bredde: 141 mm
Vekt: 0.7 kg

Informasjon

Monteringstid: 15 min
Leveringstid: 1 Dag
Garanti: 12 mnd
X
Legg til
Produktinformasjon
Arbeid på veien eller i nærheten av veien krever nøye vurdering, og at det er viktig å være oppmerksom på andre trafikanter at arbeidet utføres. Derfor vil en eller flere lys være en fin måte å oppnå dette på. lyset er egnet for bruk av LED-teknologi, da lyskilden ikke skader tenningen og slukker raskt i lange perioder. Et LED-lys vil vare i mange år! Roterende varsellys med LED-teknologi (12-24v), montert på takstativ. lyset er RC65 og IP65 vurdert

Roterende rotorlys B16 LED

Roterende varsellys LED, RC65 og IP65 vurdert.
1 526 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Roterende rotorlys B16 LED

Roterende varsellys LED, RC65 og IP65 vurdert.
934 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Roterende varsellys LedFlex KL.1&2

Roterende varsellys LedFlex, klasse 1 & 2 godkjent.
3 398 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?