Velg en annen kategori

Drenering for gass 1 stk

Art. nr.68-D2

Beskytt deg mot gasslekasje i lasterommet. Våre dreneringsrør for propan sørger for at gassen flyter ut i stede for å bli igjen i varerommet. Denne nippelen bores gjennom gulvet og sørger for at gassen har en vei ut av varerommet, om ulykken skulle være ute.

Totalmål

50mm
81mm
50mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

0.0kg
60min
1 Dag
12mnd
X
261 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.