Velg en annen kategori

Sortimenteske Assorter

Art. nr.66-SML-ASS

Sortimenteske Assorter er en svært populær eske for mindre deler og skruer. Esken er en mindre modell og svært enkel å ta med seg. Sortimentesken er laget av polypropylen-plast med gjennomsiktig lokk for å enkelt få overblikk over innholdet. Vi har selvsagt holdere for denne til våre bilinnredninger fra Work System.

Totalmål

338mm
57mm
261mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

0.8kg
0.2min
1 Dag
12mnd
X
422 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.