Nyheter

Vi lanserer nytt takutstyr!

Vi lanserer nytt takutstyr!

Den kraftigste bøylen på markedet med unike funksjoner for sikker lasting på taket. Nå lanserer vi neste generasjon takutstyr, der design, funksjon og innovasjon møtes.Våre Work Bar takstativer er utviklet for tøffe forhold og for å tåle mye last, noe som gjør dem til de kraftigste bøylene på markedet. Den robuste konstruksjonen gir høy styrke samtidig som takstativene er stillere enn tidligere generasjoner. Takstativene har også smarte og unike funksjoner som gjør lastingen enklere og gir rom for pene installasjoner med høy kvalitet ved å skjule kablene i takstativet. 

beviselig bærekraftig

Filmningen ble utført under kontrollerte forhold av proffs. Ikke forsøk å reprodusere noe av innholdet i videoen.

UNIKE FUNKSJONER OG SMART TILBEHØR

Vår patentsøkte Flex List, som sitter i takstativet, gjør at man kan sette inn og ta ut tilbehør for lasting uten å måtte kappe eller ta ut listen.

Takføttene monteres enkelt mot kjøretøyet med et modelltilpasset gummiavstandsstykke for optimal passform. Takstativets monteringshøyde justeres ved hjelp av tydelige høydeindikasjoner for å få bøylene på samme nivå. Dekselet beskytter mot vann og gjør det mulig å skjule kabler til arbeids- og varsellys.


Vi lanserer også unike tilbehør til takstativene, som gjør det enkelt å forankre last på taket. De nye lastestopperne våre kan enkelt vris til ønsket posisjon, og kan også oppbevares på baksiden av takstativet uten å være i veien når de ikke er i bruk. Vi tilbyr også lastekroker som monteres uten å måtte fjerne endehetten, og som enkelt kan skyves til ønsket posisjon.

Kombiner gjerne tilbehøret med spennrem eller spennbånd for enda sikrere forankring på taket.

Finn takstativer til din bilmodell her

produkter i innlegget
loader