Velg en annen kategori

Lasteplattform & Dobbeltgulv i Lemhøyde til Fiat Fullback Double Cab

Art. nr.SD48-FULL-DH-Y16

Dette dobbeltgulvet passer til Fiat Fullback Double Cab fra år 2016-.

Optimalisere lagringsmuligheter i bilen med et dobbeltgulv & en uttrekkbar lasteplattform.
Dobbeltgulvet plasseres i høyde med kanten på din pickup som gir ytterligere en flate å lagre verktøy, materiale og lignende på. Enten så monterer man fast skiven, eller så velger man å ha dem flyttbare for å ha muligheten til å laste større ting.
Ytre mål lasteplattform:
L: 1430mm inkludert håndtak.
B: 1040mm.
Lasterom lasteplattform:
L: 1350mm
B: 1020mm
Maks vekt lasteplattform: 250Kg
Maks vekt toppgulv: 200Kg
(Vi anbefaler IKKE at man laster 200Kg på denne høyden av sikkerhetsårsaker.)

Festene & lasteplattformen er lagd i pulverlakkert stål. Gulvplatene er lagd i anti-skli bjørkplywood.

Totalmål

0mm
480mm
0mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

86.1kg
240min
3 dager
36mnd
X
16 547 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.