Du har valgt Citroën
Våre bilinnredninger passer Citroën perfekt og hjelper til å holde system og orden. Dessuten er det tidsbesparende med bilinnredning og det gir deg en mer effektiv arbeidsdag. Husk at alt våre innredninger for citroen berlingo kan plasseres på både høyre og venstre side. Det samme gjelder også skuffene du ser visuelt. Vi kan helt sikkert få skuffene ut gjennom sidedøren.
... Les mer

Lasteplattform

En lasteplattform kan monteres bak, på siden (om du har sidedører) eller på planet om du har pick-up. Lasteplattform er perfekt for deg som kjører rundt med tyngre verktøy som luftkompressor, sveiseapparat o.l. uttrekkbare lasteplattformene er praktiske og ergonomisk riktige da de minimerer tunge løft. Vi kan montere plattform på eller under våre dobbeltgulv, og sammen med skuffehurts blir det en ultimat kombinasjon. Vi har plattformer for de fleste behov, et annet godt eksempel er vår gassflaskeplattform som er spesiallaget for gassflasker. I utdratt posisjon kan plattformen også brukes som et arbeidsbord. Finner du ikke det du søker etter, så hjelper vi deg med å finne rett produkt og tilpasninger som passer nettopp ditt behov.
Velg en annen kategori
Dessverre finnes dette produktet ikke for øyeblikket. Kontakt oss, så hjelper vi deg. Kontaktinformasjon finner du lengst opp på siden under "Velg anlegg".

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.