Du har valgt Fiat
Vår bilinnredning passer Fiat perfekt, og hjelper til å holde system og orden. Dessuten er det tidsbesparende med bilinnredning, og det gir deg en mer effektiv arbeidsdag.
... Les mer

230V løsninger

Velg en annen kategori
228 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til
322 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Kupevarmeutak Plugin

Kupevarmeutak Plugin DEFA
342 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Stikkontakt med dobbelt uttak

Plugin Dubbeltuttak IP44 overflatemontering, med vidreføring.
646 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Tillkoblingssett 1m + 2,5m

Pakken inneholder: 1m inntakskabel Monteringssett 2,5m Tilkoblingskabel
669 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Stikkontakt med dobbelt uttak

Plugin Dubbelkontakt IP44 overflatemontert.
781 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.