Sett

Investerer du i en beskyttelsesbekledning fra første dag, kan du være trygg på en minimal slitasje, og bilen er som ny innvendig selv etter mange års bruk.
Velg en annen kategori
7 399 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til
7 399 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Kledning komplett til NV300, Trafic, Talento & Vivaro L1H1

Kledning komplett til gulv, vegger og tak, NV300, Trafic, Talento & Vivaro L1H1
11 960 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Kledning komplett til NV300, Trafic, Talento & Vivaro L2H1

Kledning komplett til NV300, Trafic, Talento & Vivaro L2H1
11 970 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.