Arbeidlys (stk)

LED arbeidslys med ekstrem holdbarhet og ufattelig lysstyrke. LED er framtiden og vi har arbeidslykter, arbeidslys for deg og din varebil. Om du trenger arbeidslys til din gravemaskin, tilhenger, traktor «you name it» har vi det du søker. Det viktigste fordelene med LED er at du aldri trenger å bytte pære! Våre arbeidslys gjennomgår tøffe tester, og testene utføres av SWEDAC, et akkreditert selskap, og har bestått ACT-tester (samme som Volvo og Scania-bruk), og lyktester i Sverige.

1 stk Arbeidslys LED (Firkantet), 15 W.

LED arbeidslys 15 Watt, 850 lumen.
346 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Arbeidslys Spot 10 W

Bra for sidebelysning 1000 lumen.
414 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

1 stk LEDstripe 50 cm

Arbeidslys i din varebil
693 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Arbeidslys (ekstra sterkt) 9320 lumen.

Ekstra sterkt arbeidslys 70w. Leveres stykkvis.
1 389 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Søkelys 12 W fjernstyrt opp til 50 m

Søkelys 12 V med fjernkontroll opp til 50 meter.
8 578 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.