Tilbehør gavler og verktøytavler

Her finner du kroker og annet tilbehør til gavler og verktøytavler. Enkelkrok, dobbelkrok, kabelkrok samt andre typer kroker. Smartbokser forenkler hverdagen ettersom du lett finner og får tilgang til de produktene og verktøyene du bruker mest.

Enkel Krok 100mm

Enkel Krok 100mm
28 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Dobbeltkrok 65mm

Praktisk dobbeltkrok 65mm.
28 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Kabel og slange krok 100mm

Buet krok egnet til å henge f eks. kabel eller slange på.
43 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Kabelkrok 50 mm

Buet krok egnet til å henge kabler eller slanger på.
43 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Kleskrok 25mm

Kleskrok 25mm
43 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Redskapskrok

Redskapskrok
68 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.