Skrustikke Matador Rigid

Utstyr din arbeidsbil med en robust skrustikke for profesjonell bruk. Rigid Matador er egnet for å holde fast gods eller ved f eks kapping. Skrustikken er produsert i slitesterkt støpejern og har festehull for enkel montering på arbeidsbenken eller våre uttrekkbare skrustikkestativ. Smidde kjever av stål. Med måleskala og stor ambolt. Slipt, helt innkappslet spindel med dobbel trapesgjenger.

Skrustikkefeste plant

Skrustikkefeste plant
2 196 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Skrustikkestativ opphøyet

Skrustikkestativ opphøyet
2 270 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Skrustikke Matador 100mm (Rigid)

Solid skrustikke til din arbeidsbil fra Rigid (matador 100mm)
2 382 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Skrustikke Matador, 120mm fra Rigid

Solid skrustikke til din arbeidsbil fra Rigid (matador 120mm)
2 979 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.