Annet tilbehør

Gjør hverdagen enklere med passende tilbehør som skrustikke, stigeholder og tilbehør for flasker. Skrustikken er robust og egnet for å holde fast gods eller kappearbeid, og finnes med uttrekkbart stativ. Stigeholderen forenkler oppbevaringen og gir rask tilgang til stigen, og er justerbar både i høyde og bredde. Kjører du med flasker i transportbilen? Her finner du også egnede gassflaskeholdere i ulike design samt advarselsmerker. En enkel løsning for å opprettholde høy sikkerhet.

Fareskilt Gass under trykk

Selvklebende skilt i vinyl
146 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Lufteventil for drenering gass 2 stk

Lufteventil for drenering gass, 2 stk
146 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Fareskilt gassflasker

Varselmerke for bilens utside ved transport av gassflasker.
146 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Drenering for gass 1 stk

1 stk gjennomføringsnippel for drenering.
261 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Tørkerullholder M1

Tørkerullholder til arbeidsbilen
336 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Hvit takventil

Takventil for 90 mm hull.
522 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.