Sikkerhet

Måltilpassede sikkerhetsgitter benyttes for å motvirke innbrudd og monteres på innsiden ved dørenes glasspartier. Våre sikkerhetsgitter er svært enkle å montere og gir tross sin funksjon en fortsatt bra sikt. Alarm er en annen sikring som beskytter mot innbrudd i din varebil og vi jobber kun med markedets beste produkter. For å kunne garantere alarmens funksjon selger vi kun alarm sammen med montering ved vårt verksted. Når det skjer en ulykke på veien eller noe skjer i arbeidsbilen, så er det viktig å sikre seg med f eks en brannslukker. Alle våre brannslukningsapparater er ABC godkjent. Øyedusj og førstehjelpsett er andre produkter man alltid burde ha med seg, lett tilgjengelig ogtrygt plassert.

Ekstra sikkerhetslås til 2 dører

Gjør bilen din tyverisikker
4 171 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Ekstra sikkerhetslås til 3 dører

Gjør bilen din tyverisikker
4 726 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Ekstra sikkerhetslås (selvlåsende) til 2 dører

Låser seg selv når du lukker døren
5 979 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Ekstra sikkerhetslås (selvlåsende) til 3 dører

Låser seg selv når du lukker døren
6 938 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Skilt brannslukker 2 stk

2 skilt som varsler om at det er brannslukker i bilen.
146 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Øyeskyllesett

Øyeskyllesett 1 stk holder og 2 stk 500 ml øyenskylleflasker.
709 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Førstehjelpssett med bilfeste

Førstehjelpssett med bilfeste
1 028 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.