Hardtop

Vår Hardtop leveres i samme farge som bilen og innsiden er kledd med slitesterkt filtstoff. Hardtopen monteres svært raskt og enkelt. Ønskes en takbøyle går dette å bestille separat, i tillegg til rails og takstativ som også finnes tilgjengelig. Formstøpt Hardtop av høyeste kvalitet med tornete låsbare vinduer og defroster-funksjon på bakruten. NB! Når du bestiller, la oss få vite fargekoden på bilen din. Hvis du ønsker takstativ på dekselet (70kg), gå videre til
Dessverre finnes dette produktet ikke for øyeblikket. Kontakt oss, så hjelper vi deg. Kontaktinformasjon finner du lengst opp på siden under "Velg anlegg".

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.