Førstehjelp og brannslukningsapparater

Her finner du brannslukningsapparater og produkter til førstehjelp. Viktige og nødvendige produkter å ha i bilen når uhellet er ute. Hjelp deg selv og kollegene dine ved å ha førstehjelpsutstyr og brannslukningsapparater i bilen.

Førstehjelpssett med bilfeste

Førstehjelpssett med bilfeste
989 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Brannslukningsapparat 2 kg pulver ABC godkjent med kjøretøyfeste.

Et mindre brannslukkingsapparat som er egnet for rask innsats ute i trafikken.
617 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Brannslukningsapparat 6 kg pulver ABC godkjent med kjøretøyfeste.

Et større brannslukkingsapparat er en billig forsikring hvis du er ute på servicearbeid og er usikker på sikkerhetsutstyret.
1 047 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Skilt brannslukker 2 stk

2 skilt som varsler om at det er brannslukker i bilen.
162 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Øyeskyllesett

Øyeskyllesett 1 stk holder og 2 stk 500 ml øyenskylleflasker.
682 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Klistremerke for førstehjelpsett 2 stk

Klistremerke for førstehjelpsett 2 stk
162 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland, Sveits, Belgia, Spania, Portugal, Luxembourg og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?