Beskyttelseskledning og lastsikring

Hvis du investerer i beskyttende kledning fra første dag, kan du være sikker på at slitasjen blir minimal, og bilen er som ny innvendig etter mange års bruk. Vi har måltilpasset beskyttelseskledning, men vi kan også hjelpe deg med spesialtilpasset kledning fra våre egne verksteder. Sammenlignet med for eksempel tradisjonelle trevegger (HDF-plater, poppelkryssfiner osv.) er sandwich polypropylen et materiale med mange fordeler, som betydelig lavere vekt, plasten i seg selv er et dødt materiale som ikke ”slår seg" av fukt, og som er isolerende og lyddempende.
Lastsikring til din arbeidsbil Priseksempel 717 NOK

Lastsikringssett

Det er viktig å sikre lasten av hensyn til sikkerheten og at lasten er hel etter transporten. Her finner du sett for lastsikring.
Vis 4 produkter i kategorien
Tilbehør til lastsikring for din arbeidsbil Priseksempel 55 NOK

Lastsikring Tilbehør

Her finner du alt fra tradisjonelle lastebøyler og spennbånd til mer moderne løsninger som lasteskinner i aluminium og Bedsab-skinner m.m.
Vis 11 produkter i kategorien

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland, Sveits, Belgia, Spania, Portugal, Luxembourg og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?