Du har valgt Citroen Berlingo L1
Våre bilinnredninger passer Citroën L1 til 2018 perfekt og hjelper til å holde system og orden. Dessuten er det tidsbesparende med bilinnredning og det gir deg en mer effektiv arbeidsdag.

Husk at alt våre innredninger for citroen berlingo kan plasseres på både høyre og venstre side. Det samme gjelder også skuffene ut gjennom sidedøren.
... Les mer

Kroker til gavler og verktøytavler

Til verktøytavlen trenger du kroker for å henge verktøyet på. Vi har et bredt utvalg av smarte løsninger for at du skal kunne holde orden på verktøyet ditt.
Velg en annen kategori

Magnetlist 33cm

Magnetlist som holder verktøyet på plass
184 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Enkel Krok 100mm

Enkel Krok 100mm
33 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Dobbelkrok 65mm

Dobbelkrok 65mm
33 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Enkel krok 50mm

Enkel krok 50mm
33 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Kabel og slange krok 100 mm

Buet krok egnet til å henge f eks kabel eller slange på.
51 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Kroksett small

Kroksett 6 stk
220 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.