Du har valgt Citroen Berlingo L1
Våre bilinnredninger passer Citroën L1 til 2018 perfekt og hjelper til å holde system og orden. Dessuten er det tidsbesparende med bilinnredning og det gir deg en mer effektiv arbeidsdag.

Husk at alt våre innredninger for citroen berlingo kan plasseres på både høyre og venstre side. Det samme gjelder også skuffene ut gjennom sidedøren.
... Les mer

Batterier og lading

Kraftig og robust, men likevel lette og allsidige batteriladere.
Velg en annen kategori

Varta 105A AGM batteri

Varta 105A AGM batteri
5 007 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Varta LFS105 Proff batteri

Forbruksbatteri Varta 105 Amperetimer
2 376 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Solcellepanel 50W

Solcellepanel perfekt for vedlikeholdslading av ekstra batteri. samt forlenger batteriets levetid.
2 423 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Batterilader Defa MultiCharger 12A

Batterilader til fast installasjon i bil. 12A med switchmode-teknologi.
4 187 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Batterilader Defa MultiCharger 20A

Batterilader til fast installasjon i bil. 20A med switchmode-teknologi.
5 595 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.