Du har valgt Citroen berlingo L1
Våre bilinnredninger passer Citroën L1 perfekt og hjelper til å holde system og orden. Dessuten er det tidsbesparende med bilinnredning og det gir deg en mer effektiv arbeidsdag.
... Les mer

Sett

Investerer du i en beskyttelsesbekledning fra første dag, kan du være trygg på en minimal slitasje, og bilen er som ny innvendig selv etter mange års bruk.
Velg en annen kategori

Kledning komplett til gulv, vegger og tak Berlingo & Partner L1

Kledning komplett til gulv, vegger og tak
6 197 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Kledning vegg og tak til Berlingo & Partner L1

Kledning vegg og tak til Berlingo & Partner L1
3 449 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.