Du har valgt Citroen Berlingo L1
Våre bilinnredninger passer Citroën L1 til 2018 perfekt og hjelper til å holde system og orden. Dessuten er det tidsbesparende med bilinnredning og det gir deg en mer effektiv arbeidsdag.

Husk at alt våre innredninger for citroen berlingo kan plasseres på både høyre og venstre side. Det samme gjelder også skuffene ut gjennom sidedøren.
... Les mer

Ekstralyssett

Ekstralys og LED lysbjelke eller LED bar til de som trenger ekstra kraftig lys i trafikken eller til arbeids- eller personbilen. Du får bedre og mer pålitelig langlys og oppdager lettere vilt og andre farer på veien. LED-lysbjelkene er ACT-testet (Anti-korrosjonstest), så de tåler saltingen på norske vinterveier. De er også lystestet, hvilket sikrer høy lyskvalitet og lang levetid. Alle produktene leveres med garanti og prisene klarer sammenligning. Med den nyeste teknologien i produktene får du også best mulig fjernlys. Finner du ikke det ekstralyset eller den LEDbar du leter etter, hjelper vi til med å finne riktig produkt.
Velg en annen kategori

LED bjelke 510mm

Led bjelke 120W, med 12st LED dioder.
2 098 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

LED bjelke 670 mm

Fjernlysbjelke med 12 stk LED dioder.
2 758 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

LED bjelke 190 mm

Fjernlysbjelke med 4 stk LED lys.
1 318 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

3 stk LED Ekstralys 220 mm 36000 lumen

Store LED ekstralys diameter 220mm.
6 296 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til
3 956 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

3st Hella Eksralys 222mm

Fjernlys med positionslys, 222mm ekstralys.
3 516 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.