Du har valgt Citroen Berlingo L1
Våre bilinnredninger passer Citroën L1 til 2018 perfekt og hjelper til å holde system og orden. Dessuten er det tidsbesparende med bilinnredning og det gir deg en mer effektiv arbeidsdag.

Husk at alt våre innredninger for citroen berlingo kan plasseres på både høyre og venstre side. Det samme gjelder også skuffene ut gjennom sidedøren.
... Les mer

Venstre side

Vi på Work System prøver å gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder. Så når vi skriver venstre side, så mener vi full lengde på våre bil-innredninger tilpasset nettopp din bilmodell. Venstre side av bilen har normalt ikke sidedør, og vi kan derfor utnytte varerommets fulle lengde for innredning. Våre innredning til venstresiden har som standard full vareromslengde, der innredningen har en dybde på 410 mm. Men selvfølgelig kan vi plassere våre reoler i full lengde på høyre side også.
Velg en annen kategori

Verktøytavle høyre bak til Berlingo og Partner L1

Skreddersydd verktøytavle som passer bak skyvedøren på passasjersiden.
2 416 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

V-LS3 Bilinnredning til Citroen Berlingo & Peugeot Partner L1H1.

Med en miks av skuffer og hyller er dette en meget populær bilinnredning. Passer til Citroen Berlingo & Peugeot Partner L1H1.
8 391 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

V-Enkel Bilinnredning til Citroen Berlingo & Peugeot Partner L1H1.

Med vår bilinnredning V-enkel får du godt om lagringsplass i din Citroen Berlingo eller Peugeot Partner L1H1.
5 171 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Bilinnredning V-LB6 til Citroen Berlingo och Peugeot Partner L1H1

Denne bilinnredningen har en lett tilgjengelig hurts med skuffer innenfor bakdørene. Passer til Citroen Berlingo & Peugeot Partner..
11 720 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

V-PRO Bilinnredning til Citroen Berlingo & Peugeot Partner L1H1.

Bilinnredning med hurts & god hylleplass bak. Passer til Citroen Berlingo & Peugeot Partner L1H1.
11 641 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

V-LSB Bilinnredning til Citroen Berlingo & Peugeot Partner L1H1.

En enklere løsning av vår populære serviceinnredning med både skuffer og hyller til Citroen Berlingo og Peugeot Partner L1H1.
6 737 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.