Du har valgt Citroen Berlingo L1
Våre bilinnredninger passer Citroën L1 perfekt og hjelper til å holde system og orden. Dessuten er det tidsbesparende med bilinnredning og det gir deg en mer effektiv arbeidsdag.

Husk at alt våre innredninger for citroen berlingo kan plasseres på både høyre og venstre side. Det samme gjelder også skuffene ut gjennom sidedøren.
... Les mer

Venstre side

Vi på Work System prøver å gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder. Så når vi skriver venstre side, så mener vi full lengde på våre bil-innredninger tilpasset nettopp din bilmodell. Venstre side av bilen har normalt ikke sidedør, og vi kan derfor utnytte varerommets fulle lengde for innredning. Våre innredning til venstresiden har som standard full vareromslengde, der innredningen har en dybde på 410 mm. Men selvfølgelig kan vi plassere våre reoler i full lengde på høyre side også.
Velg en annen kategori

V-ENKEL

Bilinnredning med svært gode oppbevaringsmuligheter til f eks verktøybokser og våre plastbokser
4 181 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

V-LS3

Vår mestselgende innredning med bra miks av hyller og skuffer
7 120 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

V-SS3

Innredning med holdere for sortimentbokser.
5 526 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

V-PRO

Bilinnredning med en skuffehurts & bra hylleplass bak.
10 021 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

V-LB6

Bilinnredning med lett tilgjengelig skuffehurts rett innenfor bakdørene.
11 066 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

V-BAS

Bilinnredning V-BAS er innstegsmodellen for venstresiden
3 073 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.