Du har valgt Citroen Berlingo L1
Våre bilinnredninger passer Citroën L1 til 2018 perfekt og hjelper til å holde system og orden. Dessuten er det tidsbesparende med bilinnredning og det gir deg en mer effektiv arbeidsdag.

Husk at alt våre innredninger for citroen berlingo kan plasseres på både høyre og venstre side. Det samme gjelder også skuffene ut gjennom sidedøren.
... Les mer

Arbeidslys sett (par)

LED arbeidslys med ekstrem holdbarhet og ufattelig lysstyrke. LED er framtiden og vi har arbeidslykter, arbeidslys for deg og din varebil. Om du trenger arbeidslys til din gravemaskin, tilhenger, traktor «you name it» har vi det du søker. Det viktigste fordelene med LED er at du aldri trenger å bytte pære! Våre arbeidslys gjennomgår tøffe tester, og testene utføres av SWEDAC, et akkreditert selskap, og har bestått ACT-tester (samme som Volvo og Scania-bruk), og lyktester i Sverige.
Velg en annen kategori

2 stk. Arbeidslys med lav profil 15w

Et veldig populært og pålitelig arbeidslys tilpasset transportkjøretøy.
578 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

2 stk Arbeidslys (Firkantet) 15w.

Et veldig populært og pålitligt arbeidslys tilpasset for transportbiler.
657 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

2 stk Arbeidslys (18640 lumen).

Abeidslys (EKTRA STERK) 18640 LUMEN/par
3 560 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

2 stk Arbeidslys LED-Spot 10 W.

Liten spot 10 W, 1000 lumen. Kommer i par.
787 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

2 stk LEDstiper 500 mm

Sett med 2 stk LEDstiper 500 mm
1 778 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

3st Ledstriper 500mm

Kit bestående av 3st LED striper 500mm
2 668 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.