Du har valgt Citroen Berlingo L1
Våre bilinnredninger passer Citroën L1 til 2018 perfekt og hjelper til å holde system og orden. Dessuten er det tidsbesparende med bilinnredning og det gir deg en mer effektiv arbeidsdag.

Husk at alt våre innredninger for citroen berlingo kan plasseres på både høyre og venstre side. Det samme gjelder også skuffene ut gjennom sidedøren.
... Les mer

Varsellys Bjelke

Varsellysbjelken gir et tydelig blinkende lys for å gjøre andre oppmerksomme på at det jobbes ved bilen. Takket være LED-teknikken tar lyskilden ikke skade av og tennes og slukkes hurtig under lang tid. De produktene vi selger er testet i vårt eget anlegg, eller hos autoriserte partnere for å sikre at kvaliteten er den våre leverandører lover. Og slik sikrer vi at du får den kvaliteten du forventer.
Velg en annen kategori

Varselslampe Microbe 248mm

Varselslampe Microbe 248mm med magnetfester.
4 435 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Varselslampe Awizard 1270mm

Lav LED-varselslampe REG65-objektiv godkjent.
13 411 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Varselslampe Aerolite Rotor 1000mm

Varlsemlampe med 2 Halogenrotorlys og opplyst reklameplass.
4 950 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Varlselslampe LEPTOS 1114mm KL.1&2

Lav og robust LED varselslampe katastrofe med gjennomsiktig glass, Klasse 1 og 2 godkjent.
15 218 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Varselslampe LEPTOS 1275mm KL.1&2

Lav og robust LED varselslampe. Klass 1 og 2 godkjent.
16 300 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Varselslampe STAR 1054mm KL.1&2

Varselslampe med 2st LED rotorlys og opplyst reklameplass, Klass 1 og 2 godkjent.
10 783 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.