Du har valgt Citroen berlingo L1
Våre bilinnredninger passer Citroën L1 perfekt og hjelper til å holde system og orden. Dessuten er det tidsbesparende med bilinnredning og det gir deg en mer effektiv arbeidsdag.
... Les mer

Lastsikring til lastbøyler

Sikre lasten din før du tar bilen ut på veien. Med våre tilbehør, utstyr og lastsikring kan du med god samvittighet kjøre med last på taket.
Velg en annen kategori

Jekkestropp

Med en jekkestropp kan du sikkert feste lasten.
196 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Spennbånd Work System

Vår egen lastestropp med profilering.
91 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Laststopper par

Sikre din last enkelt med laststoppere
267 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Surreøyer par

Surreøyer til våre egne lastestativ
166 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Gummistropp 1 meter

Gummistropp 1 meter
171 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.