Velg en annen kategori

Skinne Bedsab 1000 mm

Art. nr.BL-BED-100

For volumskap, og større plateskap. Når skinnen benyttes til plateskap må man montere forsterkningsplate på baksiden. Kontakt oss for tilbud på montering.
Spesifikasjoner:
Materiale: Aluminium
Bruddstyrke: 2000 KP
Lengde: 1000 mm
Hull: CC 23
Vekt: 1,7 kg

Totalmål

1000mm
133mm
0mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

1.7kg
15min
1 Dag
12mnd
X
787 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.