Velg en annen kategori

Sperrebjelke, justerbar 1500-2200 mm

Art. nr.BL-150-220-LS

Rund sperrebjelke for bruk sammen med forankringsskinne. Justerbar mellom 1100 mm og 1550 mm.
Et godt og smidig alternativ til flyttbare og fleksible forankringspunkter i varerom, skap, eller tilhenger. Sperrekraft ved jevn belstning på 300-200daN avhengig av lengden på sperrebjelken.

Totalmål

1480mm
50mm
50mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

3.5kg
0min
1 day
12mnd
X
1 951 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.