Velg en annen kategori

Tak til Berlingo & Partner L1

Art. nr.B-BP-L1H1-Y08-T-STD

Kledning til vegger og tak er produsert i sandwich polypropylen (PP). Dette gir mange fordeler sammenlignet med tradisjonelle trevegger av kryssfiner eller HDF-plater.
- Vesentlig lavere vekt
- Plast er et dødt materiale som ikke slår seg pga fukt.
- Det isolerer og er lyddempende.

NB! Farge lysgrå,

Totalmål

0mm
0mm
0mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

3.7kg
20min
3 dager
36mnd
X
1 804 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.