Velg en annen kategori
Inverter Cotec 350

Inverter Cotec SE-350, 12V

Art. nr.928-12152

Oppfølgeren til den populære Puresine inverteren. Nå med ren sinusbølgeutgang, høy toppkraft og høy effektivitet. Perfekt for arbeidskøretøyet som trenger ekstra kraft. Spesifikasjon: Enkel LED-skjerm, for enkel overvåking av alarm og status Standby-funksjon Skiftbar til 60Hz og 220, 230 eller 240v CE-merket

Totalmål

209mm
69mm
136mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

1.7kg
60min
1 Dag
24mnd
X
2 701 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.