Velg en annen kategori

Bryterpanel til WS Control System 1.0

Art. nr.920-CS-KS4B

Bryterpanelet er bakgrunnsbelyst med hvit belysning samt orange som varsel at det er aktivert. Et smalt og stilfullt bryterpanel for fire funksjoner hvorav to er for varsellys. Koblingen mellom bryterpanelet og Controlboxen skjer med en medfølgende USB kabel.
Dekaler medfølger, inneholder ulike symboler som dekker de fleste behov.

Totalmål

135mm
9mm
25mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

0.0kg
50min
1 Dag
24mnd
X
1 098 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.